Sådan undgår du konkurs

Du skal foretage tilbagebetalinger til tiden, når du har taget et lån. Hvis tingene ikke går efter planen, er der retspraksis, der kan beskytte din långiver. Mens de fleste långivere kun vil tillade en betalingsmåde, er det værd at spørge om dette under din forhåndsgodkendelsesproces.

Du bør aldrig skjule dine økonomiske problemer fra din långiver. Långivere er generelt meget forståelse og vil ikke presse dig til at betale mere, end du skylder. Hvis du ikke er i stand til eller arbejdsløse, vil långiver ikke betale din ryg eller kreditkort regninger. Uanset om du arbejder eller ej, skal lånet tilbagebetales.

Du bør straks kontakte din långiver, hvis de sender dig en meddelelse de default. Hvis du ikke kontakter dem med det samme, kan de anlægge sag mod din økonomiske situation, så snart det bliver værre. Långivere vil ofte forsøge at undgå en retssag ved at sælge lånet ud til et inkassobureau. Det er vigtigt at være opmærksom på dine rettigheder for at undgå dette.

Hvis du er i en bedre økonomisk situation og har mulighed for at tilbagebetale lånet hurtigere, så gør det. Du kan også forhandle vilkår med din långiver for lånet, der skal tilbagebetales over en længere periode uden straf. Dette kan ofte gemme din kreditværdighed og er meget overkommelig.

Hvis en långiver fastslår, at du er i dårlig økonomisk formåen og ønsker at styre dit lån penge, vil de normalt dele disse oplysninger. De kan reducere din månedlige betaling eller oprette en mere fleksibel pay-off tidsplan for at gøre dette. Dette giver dig mulighed for at tilbagebetale dit lån i en kortere tid og uden at gå konkurs.

Du skal kontakte din långiver med det samme, hvis du er i standard et lån. Vær ikke bange for at bede om hjælp. Det er det værste, du kan gøre for ikke at bede om hjælp. Det er mere sandsynligt, at långiver opbakning dit lån vil gøre det. Du er ikke alene om at opleve standard af årsager, som du ikke har kontrol over.

Skriv kommentar