Sådan kommer du ud af gælden

Brug af et kreditkort til kun at foretage køb i stedet for at hæve kontanter fra checkkontoen er en måde at undgå sig selv at have en bunke regninger, der forfalder i slutningen af hver måned. I stedet for at sætte dine kontanter i kuverter for at afgøre, hvor mange penge der er til rådighed, skal du bruge et kreditkort. Mens der er en vis risiko involveret, er der en 99% chance for, at denne strategi vil arbejde. Brug den til kun at købe dine fornødenheder, som mad, husly, biludlejning og forsyningsselskaber. Hvis du opkræver en ferie tur til Hawaii med denne konto, vil du have mange tilgængelige midler, så du kan nyde din ferie samt betale regningen. Men hvis du betaler kontant eller kredit gennem kortet, vil du ikke have de penge i slutningen af det hele.

Åbn underkonti eller forskellige opsparings-/betalingskortkonti i samme bank eller i de fleste banker. Dette er især nyttigt, hvis dine banker opkræver betaling for udbetalinger hver måned. Det betyder, at hvis du har både en check- og opsparingskonto i samme bank, skal du hæve kontanter fra opsparingen og indbetale den til kontrol som et eksempel. Men hvis du holder penge i kontrol og ikke deponere penge til at have det i besparelser, vil du ikke bruge de penge senere. Ved kun at have én konto til at køre dine penge ind, kan du se dem vokse over tid og modtage pengene på den samme konto hver måned. Du vil også være mindre disciplineret, da du ikke kan friste til at købe noget, du ikke har brug for på dit kreditkort med pengene på din checkkonto.

Hvis du har brug for at holde penge i besparelser til brug i nødsituationer, hvorfor så ikke bruge en cd. Dette er en tid-depositum certifikat, hvor du kan sætte pengene i, og det vil tjene renter, baseret på renten. I slutningen kan du indløse det til renteomkostningerne.

Hvis du har ekstra kontanter, skal du bruge det til at hjælpe med at betale ned enhver gæld. Gæld er faktisk designet til at gøre dig ophold i gæld længere. Du kan dog bruge pengene i din opsparing til nødudgifter. Så hvordan får du ud af gælden, hvis du ikke har en masse ekstra penge?

Det mest afgørende er dine langsigtede mål, eller at sætte en plan på plads for at nå dem. Hvis dit mål er at eje dit eget hus, så sætte penge i uddannelsesmæssige midler og spare op til en udbetaling. Når du har pengene, skal du placere pengene, du vil spare op til en anden gæld, såsom en bilbetaling, så du ikke behøver at finansiere en anden bil.

Skriv kommentar