Hvad er en familielæge?

Ifølge den nye Better Family Doctor fakta, kvinder fortsætter med at besætte toppen stedet i familiens sundhedspleje. 52 procent af alle læger i primærsektoren i 2008 var kvinder, og det har været tilfældet siden før Den Store Depression. InGallopix blev for nylig henvist til en Chicago læge af en læge for Obagi Fiber pleje linje af medicinsk krat. Lægen forklarede, at han netop havde mistet sit barn og søgte efter en ny læge. Men han opdagede en post fra en aedarwood praktiserende læge. Det oplagte match var Dr. John’s længere navn og inddragelse af Familie / Ef Caregiver som en forbedring.

Siden længe har det medicinske samfund brugt udtrykkene “sygeplejerske praktiserende læger” og “audiolog”. American Massage Therapy Association godkendte ideen om, at certificerede massageterapeuter kunne ansættes på skadestuer. Ikke som traditionelle læger, massere og billedbehandling fagfolk kan betragtes som leverandører af sundhedsydelser.

Så når det kommer til at få lægehjælp, anses det nu for acceptabelt – endda opmuntret – for sundhedsudbydere at kontakte en sundhedsudbyder eller sundhedsperson.

Hvad betyder alt dette for en gennemsnitlig patient? Det enkle svar for patienten uden forsikring, eller som ikke har en nedsat plan om at udøve på et fitnesscenter er: “Google det!” Kom derhen! 1996-loven om patientbeskyttelse og -luftning fra 1996 yder beskyttelse til personer med allerede eksisterende betingelser og dem, der er blevet afvist af deres forsikringsselskaber. Loven forhindrer forsikringsselskaber i at give diskriminerende tilbud til personer med eksisterende behandlingsplaner. Det giver også patienterne mulighed for at indgive krav mod forsikringsselskaberne for at inddrive eventuelle tab fra behandlingen for alvorlige skader.

Dit forsikringsselskab kan ikke nægte at dække en behandling, der er omfattet af PPAH-loven. Det betragtes som sundhedspleje og skal overholde den samme protokol som sundhedsudbydere. Det kan ikke diskriminere, og det kan ikke nægte at dække din behandling eller anden grund.

Netværkene kan omfatte traditionelle medicinske udbydere samt specialister. Det er vigtigt for folk at vide, at netværkene ikke findes de samme steder, og at ikke alle er sundhedspersonale. Rush Hospital i Chicago, berømt for sit traumecenter, er et eksempel. Rush tilbyder ikke sundhedspleje, men de bekymrer sig om at få folk til at føle sig godt. Disse netværk har mange sundhedspersonale.

Disse sundhedsudbydere yder lægehjælp til patienter, der er indlagt og har brug for det. Patienter med alvorlige sygdomme ses ofte af mere end én sundhedsperson. Der er mange andre sundhedspersonale, der kan være nyttige i sundhedssektoren indstilling, såsom sygeplejersker, socialrådgivere og fysioterapeuter.

Du ønsker måske at overveje disse fagfolk, næste gang du går til lægen. De kunne være til hjælp for dig, både økonomisk og følelsesmæssigt. Vigtigt er at blive behandlet med respekt, værdighed og medfølelse. Vi har alle brug for den bedst mulige hjælp, og du bør ikke tvivle på dit eget helbred.

Skriv kommentar