Dagens fremtid

Mange forbrugere i dag ikke klar over de bor i et land på kanten af meget hårde finansielle farvande. En forbruger med halvdelen af den viden, som mange andre har kunne drage fordel af konsolidering for at hjælpe dem med at planlægge pensionering.

Mange mennesker drømmer om at gå på pension med et stabilt og velbetalte job. Men de håber også, at deres pensionsår er økonomisk uafhængige nok til, at de kan forlade deres job og overtage deres pensionsopsparing. Dette er imidlertid ikke et ønskeligt resultat. Planlægning af pensionering udgør mange udfordringer på grund af nutidens generelt usikre økonomiske klima. I betragtning af den usikkerhed, der findes på nutidens markeder og over hele kloden, er det sikkert at antage, at de fleste mennesker vil være på udkig efter levedygtige måder at tjene indkomst i stedet for helt at stole på deres job.

De fleste af os er blevet afhængige af øjeblikkelig tilfredsstillelse og bekvemmelighed. Det er det, der forårsager den økonomiske afmatning. Det er usandsynligt, at den gennemsnitlige amerikanske vil være i stand til eller villige til at spare penge til pensionering, da de arbejder hårdt på ni-til-fem job for toogfyrre af året. Du kan stadig have det liv, du ønsker, ved at spare penge nok til din pension. Ja, vi kan spare så mange penge ved at gøre så lidt arbejde og bruge så lidt på vores pensioner, at vi kunne købe et dusin kaffe eller halv-opes. Men det er ikke pointen.

En masse mennesker kan faktisk strække deres udgifter dollars med bare en lille smule sund fornuft og konsistens. Ved at kombinere underholdning og skære ned på visse områder, kan du skære dine månedlige udgifter med omkring ti procent i de fleste tilfælde. Den ekstra fordel er, at du nu kan tage tid til at tænke over købet, snarere end blot at tage det ud af løn. Det frie marked er vokset enormt i det sidste århundrede. Meget af dette blev opnået af folk som dig, så forbrugeren beklager ikke at bruge mere tid på at afkodning af handelen.

Moderne bekvemmeligheder som mobiltelefoner og biler betyder, at verden aldrig tager mere indsats eller tid, end den gør i øjeblikket. Det kan virke hårdt at kritisere det moderne liv. Mener, at næsten halvdelen af kollegiet år vil blive brugt i udlandet, og at college, selv med internettet, er blevet en dyr luksus. Du behøver ikke at leve i luksus, men du har de samme muligheder som enhver, der har modtaget rige gaver fra bankfolk.

Der er ingen skam i at lede efter bedre ting i dit liv. Det er en tradition, der er gået i arv fra generation til generation. Det er også kendt under sit navn, nøjsomhed. Det kaldte de det i det 19. I dag er de fleste mennesker tror, at nøjsomhed (eller klog shopping) er, hvad det kræver at leve længe og komfortabelt. Nøjsomhed kan betyde, at regelmæssige ferier bliver erstattet med weekend getaways.

Du kan planlægge det uventede, men du skal også være ansvarlig for dine udgifter. Det er din ret til at leve et behageligt liv. Den ekstra fordel ved at investere i professionelle gaver er, at du kan vælge, hvor og hvordan de er investeret. Selv om det er spændende at se aktiemarkederne eller nyheder på tv, sandheden af sagen er, at alle spiller det samme spil. Det er ikke, at vi alle spiller bedre end andre mennesker.

I årenes løb har jeg fået mange venner, der var villige til at gøre forretninger med mit firma. Mange af disse venner reddede mig senere. Find en professionel rådgiver til at hjælpe dig, hvis du ikke allerede har en. Hvis du har en ven, der er ekspert i finansiering, internetinvesteringer, aktier, handler og ejendom, anbefaler jeg, at du får træningen. Selvom det kan koste dig mere, end du skulle tro, er træningen det værd.

Skriv kommentar