Dårlige kreditlån

Du kan finde bankpriser online

Internettet er et fantastisk sted at søge renter på en række finansielle produkter såsom lån, kreditkort og realkreditlån. En kilde til nyligt opdaterede satser er: http://www.bankrate.com. Det giver dig mulighed for at indtaste navnet på dit lån eller kreditkort, og det viser den seneste rente for lånet eller kreditkort. Du er muligvis ikke kvalificeret, hvis din kredit score er fair. En ÅOP, der er mindre end halvdelen af dit nuværende korts pris, vil være tilgængelig for dig, hvis du har en historik kreditkort manglende betaling. Dette websted giver dig mulighed for at søge efter flere kort. det vil sandsynligvis vise en bred vifte af bankrenter.

I 2007 var den gennemsnitlige rente på et tidsbegrænset personligt lån 15,75 %

Beregn dine månedlige betalinger

Vide, hvor meget du betaler for et lån. Hovedsaldoen og ÅOP er to af de vigtigste aspekter af dine månedlige lånebetalinger.

Din månedlige lånebetaling består af: a. renteb. egenkapital. Der skal begge betales et rentegebyr og en låneoprindelsesomkostning

Simpelt rentelån (Sindicator).

ÅOP på lånet svarer til lånebeløbets lånebetaling.

Månedlige renteudgifter gælder

Ingen oprindelsesgebyrer

Hvis du holder den oprindelige sikkerhedsstillelse så dine månedlige betalinger vil svare til ÅOP af lånet.

Månedlige renteudgifter gælder

Hvis du er i stand til at sælge sikkerhed (meget usandsynligt), din månedlige tilbagebetaling svarer til ÅOP på lånet divideret med den forventede værdi.

Månedlige renteudgifter gælder

Som standard betyder, at din månedlige betaling nu er renten på din standard. Den månedlige betaling bliver din faktiske månedlige forpligtelse. Lave priser er ikke altid en god handel. Faktisk betaler du måske for lidt.

Hvert år betales renter

Hvis din betaling overstiger minimum, anvendes det overskydende beløb på hovedstolen, indtil gælden er fuldt betalt.

Hvert år betales renter

Når du ansøger om et lån, er rentebeløbet ikke synligt, før det er beregnet.

Lånebeløbet plus den årlige rente er rentepligtet. Det månedlige beløb opkræves dog ikke, før lånet er betalt fuldt ud.

Du vil ikke betale renter i kort tid

Hvis du har en gæld, kan du ikke betale renter i et par måneder eller hele beløbet. En indledende rente lån uden renter eller et lignende lån kan være den bedste løsning for dig. Du behøver ikke at vide om renten eller vilkårene for lånet. Dette gør månedlige betalinger lidt mindre. Hovedstolen vil blive betalt mere, hvis gælden betales. Men dette øger det beløb, du ender med at skulle betale i renter.

Lavere startsatser

Talrige kreditkortselskaber tilbyder meget lave startpriser for at hjælpe dig med at ansøge om et kort. Disse satser kan i første omgang synes tiltalende. Efter et stykke tid vil de øge satsen til et større beløb. Det er muligt at spare flere penge, end du troede, ved at skifte fra en lav introduktionsrate til en lavere sats.

Tjek kreditkortet. Nogle gange vil kreditkortet tilbyde dig belønninger for at bruge det. Du bør vælge et kreditkort, der har store belønninger og ingen årlige gebyrer. Du betaler høje startgebyrer og intet andet.

Dårlige kreditlån

Der er værre ting end dårlig kredit. Love er blevet vedtaget for at gøre det sværere for folk med dårlig kredit for at få kreditkort. Det er muligt stadig at ansøge om et kort, selvom du har dårlig kredit. Selv om du kan betale højere satser, er det stadig muligt at få dårlige kredit lån. Sikrede lån er typisk ikke tilgængelige uden sikkerhedsstillelse. Også vilkårene kan ofte være meget dårlige.

Sammenlign indstillingerne, når du leder efter et nyt kreditkort. Det kort, der passer dig bedst og opfylder dine livsstilsbehov, er det, du vælger. Gælder ikke for for mange kort. Dette kan føre til dårlige kreditvaner og ubesvarede betalinger.

Folk, der udelukkende er interesseret i at opbygge kredit vil finde sikrede kreditkort det bedste. For balanceoverførsler, der er lette at betale om et par måneder.

Skriv kommentar