Aktiviteter i Calgary – Calgary Vandresti

Der er cirka 400 km vandrestier i Calgary. Nogle af disse stier kræver mere planlægning og engagement end din typiske tur i parken. Calgary har en bredere vifte af vandrestier end andre byer, hvilket er noget, vi er dygtige til underdrivelse.

Området har en lavere gennemsnitstemperatur end andre dele af Canada på grund af den lave mængde nedbør. Dette er et fantastisk område for vandrere og naturelskere.

Hvis du er interesseret i at lære mere om denne by, her er nogle forslag.

Calgary Trail

Calgaronian Canal er en 12 kilometer lang sti, der kan gennemføres på 6,5 til 14 timer. Denne sti fører dig direkte til toppen af Rocky Mountains, snarere end at skulle køre et par kilometer for at komme dertil.

Stien starter i slutningen af den femte station på canadian Pacific Railway. Stien begynder på toppen af denne parkeringsplads. Sporoplysningerne vises på et skilt, der er placeret øverst.

Woolley Sø

Woolley Lake, der ligger syd for Calgary, er en lille sø, som er meget populær blandt campister, der ønsker at vandre. På grund af sin isolation og relative isolation fra Bow River er det et populært sted for lange vandrere.

Woolley Lake er meget populær og kræver tilladelse til at fiske. Det er dog et fantastisk sted at kajak eller kano.

Du kan tage en omvej fra hovedstien for at udforske skoven og finde nogle sidestier. En af disse stier er Antelope Trail, en gammel forladt skovvej. Den Antelope Trail er, hvor du vil finde en besætning elg i Alberta.

Som man kunne forvente, starter stien opstrøms ved Antelope campingpladsens lille dam. Du vil nå, hvad der synes at være en dæmning begynder ved at følge kysten. Det er gode nyheder, da det betyder, at vi har nok vand at drikke. Selv om jeg ikke har set andre dyr, hjorte ses ofte langs bredden ved Woolley Lake.

Vi fortsatte vores tur langs søbredderne og krydsede en bro. Stien ændrede sig, når vi havde krydset broen. Stien var nu en grusvej. Det var ikke længere en sti. I stedet var det en lige bane, der løb fra søen til klippevæggen på den modsatte side. Vi fortsatte med at klatre og banen indsnævret.

Da vi nåede toppen, følte vi, at vi var på toppen. Her stoppede vi og parkerede. Nu var vi på dæmningens ansigt, og vandet i den lille pool var meget dybt. Vi besluttede at vente og spise frokost her, da det var et ganske stejlt fald ned til søen.

Vi blev ikke på trætrinnene, der førte ned ad bjerget. Klippen var for dyb. For at forhindre os selv i at glide ned, brugte vi vores vandrestave. Min mand og jeg var begge meget trætte på det tidspunkt. Vi ønskede at opleve det, men vi kunne ikke stoppe med at kigge.

Efter at have været på bjerget i cirka 15 minutter krydsede vi broen. Vi var på en sneskosti, der førte til den sydøstlige højderygs ankre. Da vi var lige ved at komme ned ad bjergets anden side, gik en anden gruppe mennesker mod broen. En person sagde, at det var 15 børn, der gik under vandfaldene. Det er noget sludder.

For at nå toppen skal du følge denne sti gennem klipperne og tegnene. Et par mennesker blev set gå ned ad gangbroerne. Sådan nåede de toppen af faldet. Vi fik at vide af spændingssøgere, at klipperne var glatte, så mange måtte kravle ned for at komme til bunden.

Når du havde nået bunden, og kunne tydeligt se fremad, var det tid til at gribe fat i et reb, da vandfaldet var på vej til den dybe ende. Fortsæt og klatre op ad klipperne. Du vil blive advaret højlydt, at dybe puljer er under og omkring dine fødder.

Det var tæt bevogtet. Området er godt markeret, og jeg kunne høre hundene racing og hylende. Vandfaldet tog sin beslutning, da du gik gennem den dybe pool.

Skriv kommentar